tesztak

M-Gabitészta – családi vállalkozásból nagyüzem

Az M-Gabitészta családi vállalkozásként alakult a Pest megyei Hévízgyörkön, 1999 november 15-én.

Fercsik Gábor és Basa Melinda már 1982 óta foglalkozik különféle száraztészták gyártásával és kereskedelmével. Kezdetben kisiparosként, a családi házukban kialakított műhelyben kezdték el a tészta készítését, ekkor még minden munkafolyamatot ketten végeztek. 1993-ban alapították meg a Gabitészta Bt.-t,  ez alatt a tíz év alatt a vállalkozás kinőtte a házi műhely kereteit és felépült egy nagyobb, korszerűbb tésztakészítő üzem, a családi ház közvetlen szomszédságában, ahol már a termelés szakképzett alkalmazottak közreműködésével folytatódott.

Termékeink iránti keresletnek köszönhetően hat év elteltével újabb bővítésre kerülhetett sor, felépült a cég második üzeme, ahol a modern gépeknek köszönhetően tovább bővült a termelés. Így ma már 350 m2 –en két üzemben történik a gyártás, mely minden tekintetben megfelel az Európai Uniós követelményeknek. 2002-ben a gyártási folyamatot szabályozó HACCP rendszer került bevezetésre.

Kínálatunkban megtalálható 20 különböző típusú 8 tojásos levestészta, amelyek 250 grammos kiszerelésben kerülnek értékesítésre, illetve 8 formátumban gyártunk 4 tojásos körettésztákat, melyeket 500 grammos kiszerelésben kínálunk.

Fogyasszák egészséggel termékeinket!

Vásárlóink mondták  
 • Meg szeretném köszönni, hogy ennyire finom levestésztát készítenek! Sokfelé kirándulunk, sok helyről vásároltunk már tésztát, de az M-Gabitésztánál még nem találtunk jobbat!

   

  - Magdolna, 48 -
 • Köszönet érte, hogy a termékeikkel sok háziasszony munkáját könnyítik meg!

  - Judit, 52 -
 • Hetven éves háziasszony vagyok, a Gabitészták emlékeztetnek a régi finom „békebeli” ízekre, amikor még saját magam is készítettem.

   

  - Rozália, 70 -

Újházy tyúkhúsleves

Újházy tyúkhúsleves   Hozzávalók: 1 tyúk 1 csomó leveszöldség 1 kis fej vöröshagyma 10 dkg gomba 1 paradicsom 10 dkg […]


leves
Recept-ajánló